Развод ми дай! Какво обърна каруцата при Кание и Ким

За пореден път се заговори за развод между американските мега звезди Ким Кардашиян и Кание Уест, но този път нещата са сериозни и двойката е на път да си каже сбогом.

Причината за разлъката е президентската кампания на хип-хоп изпълнителя, която е преляла чашата на реалити звездата и тя е взела крайното решение. Това разкрива пред в. New York Post неназован източник.

По думите на събеседника на изданието именно Ким Кардашиян е инициатор на разтрогването на брака. Тя „била принудена да прекрати този брак заради децата и за да запази здравия си разум“. Преди президентската кампания на Кание Ким нееднократно бе предприемала опити да съхрани отношенията им.

Друг информатор обръща внимание на факта, че Кардашиян така и не подкрепила публично решението на съпруга си да участва в изборите за президент на САЩ през 2020 г. „Нейното мълчание говори твърде много“, изтъква източникът.

На 6 януари стана известно, че Кардашиян и Уест са на границата на развода, макар че двамата прекараха коледните празници заедно и си размениха скъпи подаръци. Кание подарил на съпругата си 5 автомобила Maybach на обща стойност 1 000 000 долара. Тя пък му връчила няколко творби на американския художник Джеймс Търел, за които похарчила повече от милион.

През юли 2020 г. рапърът обяви издигането на кандидатурата си за президентските избори. Той обеща да върне „страха и любовта към Бога“ в американските училища и да превърне Белия дом в нещо като Уаканда от филма „Черната пантера“. През ноември артистът призна поражението си на изборите и се зарече да опита късмета си отново през 2024 г., пише Монитор.