Развод ми дай! 3 зодии късат синджира през септември

Астролозите са направили неприятна прогноза за представителите на няколко зодиакални знака през месец септември.

Според специалистите 3 зодии ги чакат наистина тежки дни в личен план, защото най-вероятно ще се разделят с половинката си, а женените могат да стигнат дори до развод.

В списъка на астролозите влизат представителите на 3 зодии, към които експертите естествено дават и няколко съвета и насоки.

Лъв

Лъвовете няма да могат да избегнат кавги и конфликти с близките си. Единственото, което могат да направят, е да помислят как могат да излязат от ситуацията, без сериозни последствия. Това ще зависи от техните реакции и решения. Звездите ви съветват да се въздържате и да се абстрахирате от ситуацията.

Дева

Девите през този период ще срещнат много недружелюбни хора. Има шанс да им се доверят и след това да съжалят. Съществува риск от разваляне на отношенията с близките ви заради глупост. Ще усещате, че рутината ви подлудява. Важно е да преминете през този труден период.

Везни

Има огромна опасност Везните да съсипят тотално живота си с импулсивни и внезапни решения. Възможни са сривове, раздели и т.н. и те трудно биха могли да бъдат избегнати. Везните ще бъдат настроени на вълна промени, те обаче не вещаят нищо добрo, пише jenata.blitz.bg.