Разделени ли са Златка Райкова и Благой Георгиев?

Една от най-коментираните светски двойки – Златка Райкова и Благо Георгиев са разделени. Крахът на връзката им е настъпил, преди 20 дни, малко щом се върнаха от романтичната си ваканция в Малдиви.

От две седмици Златка обикаля през уикендите едни от топ заведенията у нас, но без Благой, а в компанията на приятели, което веднага породи десетки въпроси в светските хроникьори. Откакто са заедно, двамата не са се разделяли за повече от два дни, което предизвика слуховете, че любовта между тях е вече в миналото. Потвърждение дава и фактът, че двамата вече не се следват в социалната платформа- Instagram. И ако Златка продължава дейно да показва ежедневието си в личния си профил, то Благой изчезна от интернет пространството.

Футболистът не качва нито кратки сторита, нито снимки, освен ако не са свързани с реклама, от която да изкара пари. Към момента не е ясно кой от двамата е виновен за раздялата им, но запознати твърдят, че отново Благой е разбил поредното си семейство. Припомняме ви, че той развали отношенията си с Христина Витанова, от която има две деца, а след това и Есмер го изгони от Русия, като дори не му дава да вижда сина си. Към момента Златка се грижи сама за общия им наследник- Благой-младши, става ясно от клипчетата, които красавицата качва в интернет, пише „Телеграф“.

Previous post Емануела търси лекции по дискотеките
Next post Мария Силвестър призна: Сама съм!