Раздялата боли: Криско и Цвети пренебрегнаха рождения ден на сина си

На 7 март 2021 година се роди второто дете на рапъра Криско (33) и половинката му Цвети Петрова (32) – бивша танцьорка и стюардеса.

За разлика от кака си Амая, момченцето носи по-обикновеното име Даниел и никъде в социалните им медии няма снимки на мъника, който родителите така и не показаха. Дори на първата му годинка в профилите на родителите му не се появиха никакви кадри от детското парти, нещо с което всяка майка, особено известна, обича да се хвали.

Единствените снимки на родителите с малкия Даниел, които могат да се намерят в мрежата Не беше такава ситуацията докато рапъра и красавицата бяха заедно и живееха като истинско семейство. Тогава те редовно се снимаха като двойка, показваха дъщеря си Амая, която дори стана главен герой в музикален клип на татко си, с който той благодари, пише Lifeonline.bg.

От лятото на миналата година обаче усилено се говори, че двамата са разделени, всичките им щастливи моменти са изтрити от акаунтите им, освен рекламните снимки, на които привидно се радват на присъствието на партньора си.

По Коледа двойката се събра семейно в родния на рапъра град Габрово, най-вероятно в опит да сплотят атмосферата, но очевидно без резултат щом не са отбелязали заедно рождения ден на своя син Даниел.

Previous post Задава се грандиозен скандал с Алисия в „Капките“
Next post Мъжете зарязват жените от тези зодии