Разкриха най-перверзната участничка в „Маскираният певец“

Безспорно един от най-загадъчните и най-изкусителни образи в „Маскираният певец“ е този на „Хищницата“. Тя се превърна в любим участник най-вече на мъжете, заради безупречното си телосложение и освободено и на моменти еротично поведение на сцената.

Изкусителката, която се крие зад огнено червеният костюм, не е нито фолкпевицата Райна, нито пък Надя Петрова или Михаела Филева, каквито предположения имат зрители и панелисти. Досега никой не е познал коя е дамата под маската, което я прави още по-загадъчна и любима и има всички шансове да спечели формата.

Зад ефектната маска се крие певицата и актриса Джулия Бочева, станала популярна с ролята си в сериала „Революция Z“, а през 2016 години се впусна доста успешно в имитаторското шоу „Като две капки вода“.

Че зад маската на „Хищницата“ се крие именно Джулия издаде и последната улика в шоуто, показвайки годежен пръстен. Миналата година актрисата сключи брак с приятеля си Галин Рангелов и взе неговата фамилия. Джулия не говори за щастливото събитие и успя да запази в тайна подробностите около него.

Previous post Любо Нейков драпа към телевизия 7/8, Слави мълчи
Next post Анита Мейзер захапа новата „Мисис България“