Разобличиха лъжа на „лудата“ Венета от „Ергенът“

Венета Костова, която е сред най-колоритните участнички в предаването „Ергенът”, май не е завършила фармация, както бе обявено във визитката ѝ при старта на риалити формата, пише Флагман.

В интернет форуми се коментира, че блондинката не е завършила въпросното висше, а средно-специално образование, което придобила в техникум в родния си град Дупница. В момента Венета работи като търговски представител в компания за пробиотици и през изминалите дни промотира в Инстаграм няколко продукта.

„Това не са хапчета. Това е магия. Пиете една такава магия и ви се осъществяват всичките мечти”, започна обещаващо Венета представянето си. Тя даде пример със себе си. Като ученичка имала болезнен цикъл. След като открила един от въпросните продукти, вече нямала проблеми.

Венета беше по-изчерпателна в рекламирането на другите два продукта. „Нали знаете как чревната ни флора се променя от много обстоятелства, както и интимната флора. Особено когато започнем да водим полов живот по някой път ни се променя флората поради една или друга причина…”, започна дългото си представяне Венета на ефекта от „специалните магични средства”.

Previous post Албена Михова се похвали, че е отслабнала
Next post Алекс Петканова искала второ дете, но получила развод