Разтърсващи разкрития за победителката Хепи Ванче като дете

Хепи Ванче спечели „Фермата“ и голямата награда от 100 хиляди лева. Мечтата на морската стюардеса сега е да си купи апартамент и да се установи да живее у нас. Заради работата си, тя годишно е прекарвала не повече от 2 месеца със семейството си. „Все още живея с родителите си. С това „стара мома“ направо ме съсипаха! Искам да остана в България и да съм самостоятелна“, разказа тя в ефира на bTV за бъдещите си планове.

Ваня е решила е да приключи с плаването, за да се установи на едно място и да се задоми: „Няма как да създадеш семейство, ако постоянно си навсякъде, но не и в къщи“. Оказва се обаче, че Петър, с когото се сближи във „Фермата“, не е нейният човек за това. Признава, че не е била влюбена в него, но все пак е изпитвала силни симпатии: „С него говорихме на един и същ език. Но в един момент явно станах по-мрънкаща и досадна и му дотегнах. И така стана семейният скандал. Но мисля, че това ми донесе позитиви, защото се отделих и си играех играта.“ Споделя, че е била разочарована от близостта, която Даяна установи с Петър, защото според нея приятелите не правят така: „Но не мога да съдя никой и никой не е длъжен да се съобразява с мен. Започнах да обръщам повече внимание на кучетата и овцете и така“. Все пак успява да запази и доста добри приятелства от предаването. Активно си общува с Ангел, Мария, Дана и чичо Митко.

За борбата си във „Фермата“ Ваня споделя: „За мен всички хора вътре си бяха добри, но всеки си имаше различна стратегия. Аз просто си живеех емоциите. Моята стратегия беше да нямам стратегия“. Тя разкри, че майка й била убедена, че тя ще спечели: „Още като влизаше, тя каза: „Аз ще съм победител“. Може би е било някакво предчувствие. Тя наистина нямаше стратегия, но и ние не й се месим. От 11-годишна е самостятелна.“

Като дете, Ванчето често оставала сама. Майка й работела в Кувейт, а баща й давал смени. „Тогава аз правех това, което смятах за най-добро. Когато баща ми беше нощна смяна, вадех тефтера с рецепти на мама и готвех. Помагах и на един съсед и продавах кебапчета и кюфтета. Даваше ми по 8 лв. на ден. Спестявах ги. На 18 кандидатсвах да уча в чужбина и така попаднах в Германия. Учила съм мениджмънт на околната среда. С допълнителните работи, които правех – като сервитьорка на бургери например, изкарвах повече пари, отколкото майка ми като рехабилитатор“, разказа шампионката.

 

Previous post Диляна ли му сви сармите? Не могат да познаят Блатечки
Next post Намериха кадри на Жанета Осипова в порно сайт