Райна изкушава от Тунис, вече е посетила 40 държави

Фолк певицата Райна отново е на екзотично пътешествие, откъдето зарадва почитателите си с изпепеляващо секси кадри. В социалните мрежи ври и кипи от коментари за перфектната външност за чалга изпълнителката, пише Шоу Блиц.

Райна показа палави снимки по червен бански от басейна в хотела ѝ в Тунис, където се намира в момента. Горещото местенце е изключително популярно в момента за туризъм сред българите и нашата гласовита певица също е решила да се разпише.

С това си пътуване Райна поставя истински рекорд и отбелязва, че това е 40-та посетена държава. Всеизвестен факт е, че Райна обожава да пътешества из света и има много посетени страни, чиято бройка обяви сега.

Сред посетените страни в списъка на Райна са още Дубай, Египет, Швейцария, Куба, Мароко, Доминикана и още много. „Знае за какво да си дава парите, а не за скъпи парцалки и парадиране на безсмислен лъскав живот, както правят голяма част от известните в България“, гласи един от коментарите в мрежата.

Райна получа хиляди комплименти за външния си вид, а жените живо се интересуват каква е тайната да изглежда винаги толкова зашеметяващо.