Райна навири гордо дупето си, от шест месеца не е тренирала

Фолк певицата Райна за пореден път реши да покаже стегнатата си фигура, като този път постави очевиден акцент върху задните си части, които е изваяла с помощта на усилени фитнес тренировки и интензивни танци в залата.

„Пилето на фолка“, както я наричат в бранша, прикова вниманието с последните кадри, които е направила в родния си град Сандански, пише Шоу Блиц. На кадрите тя позира с навирено дупе, което безспорно е за завиждане. Тя изненада много и с лично признание, че от цели шест месеца не е правила нещо, което ѝ доставя голямо удоволствие.

„След 6-месечна пауза, отново в “играта””, написа певицата в социалните мрежи. Тя е решила да се върне към усилените си фитнес тренировки, но не дава обяснение какво е наложило паузата от шест месеца.

Със сигурност почивката от интензивните тренировки в залата не се е отразила на фигурата ѝ поне видимо. Въпреки това тя се чувства по-отпусната и затова е запретнала ръкави и вече усилено се поти в залата. Този път е решила да тренира с гума от трактор, а упражненията натоварват цялото ѝ тяло.

Previous post Галена се пробва като актриса с „Направихте ме на луд“
Next post Изгубена котка се върна при стопанката си след 9 години