Рапърът Димчо чака второ дете

Рапърът Димчо ще стане баща за втори път. Това съобщи самият той навръх 30-ия рожден ден на избраницата си Веселина Стоянова.

„Когато тръгнах с нея тя беше на 21 и вече беше жена! Готова за семейство и за сериозна връзка, възпитана и спокойна, но не и когато я провокираш, което си беше справедливо. Аз … аз бях на 26 уж мъж, но се държах като 16 годишен хлапак и провокирах горещата жена в нея да ми се опълчва доста често“, намигна изпълнителят на „Махленски Холивуд“ в социалните мрежи, като не пропусна да сподели и кадър на рожденичката, от който вече си личи наедрялото й коремче.

Димчо и Веси си казаха заветното „да“ през 2016 г. като вече се радват и на дъщеричка, която се роди в началото на миналата година.

„В един момент бяхме само двамата. Буквално бяхме само двамата срещу света. Нападаха ни, тестваха ни, но ние издържахме. Издържахме и на теста на времето и ето, че станахме трима. Точно тогава преживяхме най-големия удар срещу нас и срещу нашия дом, лично пространство и сигурност. Последва и пандемията. В един момент си мислих, че това е края… не само че не беше , но и след тъмните моменти дойде още по-светъл лъч. Останахме заедно!“, радостен е рапърът. Димчо си пожела любимата му да е здрава и спокойна „доколкото е възможно“, както и да продължи да вярва във него и връзката им.

Previous post 3 знака, че жената симулира оргазъм
Next post Радина Кърджилова танцува с бебето