Рачков лее сълзи, новият на Игнатова му заби ножа до дръжката

Новият мъж на Мария Игнатова – журналистът Ивайло Нойзи Цветков, проговори публично за чувствата си към нея.

Ден след като пусна първата си обща снимка с Мария Игнатова, в предаването „Търси се” той бе категоричен, че тя е единствената жена за него – „нежна и умозрителна”, която като „океанът на „Соларис” те поглъща и няма излизане” (Става дума за великия филм на Андрей Тарковски „Соларис”).

Нойзи изчетка Игнатова и за красотата й, като каза, че вече няма смисъл Снежанка да задава въпроса към огледалцето коя е най-красива на света, защото отговорът е ясен и това е Мария.

За първи път двамата показаха публично чувствата си в медиите, но в „Търси се” бившата господарка на ефира остана максимално дискретна за новата си любов. Тя не разказа нито къде да се запознали, нито как, като мълчаливо даде да се разбере, че и за двамата това е било любов от пръв поглед. Ковидът не бил изпитание за тях, защото от две години Игнатова живее като отшелник и предпочита вечерите да прекарва у дома, а дните си-на разходка в близката гора.

Всички нейни близки бяха категорични, че след срещата си с Цветков, блондинката е много по-спокойна и щастлива. През цялото едночасово предаване, тя не обели нито дума за бившия си Димитър Рачков, пише hotnews.bg.