Рачков няма да изневерява! Анита го държи в шах

Освен красавица, плеймейтката, с която от седем месеца живее актьорът Димитър Рачков, е била и боксьорка. Така може да е сигурна във вярността на комика, шегуват се в мрежата.

21-годишната Анита Димитрова цели 6 години е тренирала бокс в женската школа в спортната зала в родния Хасково, издават нейни съграждани. Паралелно с това тя ходила е на уроци по балет. Най-вероятно това е балансирало да не загуби най-красивото от женствеността си.

Като ученичка блондинка се явява на конкурса „Мис Плеймейт“ през 2017 година, а година по-късно завършила езиковата гимназия в Хасково с отличен успех. Приемат я от раз в УНСС, а сега планира, след като завърши, да запише магистратура.

Тези дни Анита показа в социалните мрежи и майка си Валерия Димитрова и предизвика голям интерес от страна на феновете си. Кандидат тъщата на Рачков е с цели 6 години по-млада от него и онзи ден навърши 42 години. Т има фирма за търговия с козметични продукти, която е кръстена на майката и дъщерята, но от години не е отчитало приходи, показва справка на „Телеграф“ в търговския регистър.

В социалните мрежи Валерия рекламира страница за продажба на елитни кучета, най-вече померани. С такова пале наскоро се изфука и кандидат-зетят.

Previous post Майката на Андрей Баташов с разтърсващи думи 10 г. след смъртта му
Next post Най-красивата баба върти онлайн партита до края на локдауна