Рачков призна какво прави вечер вкъщи

Димитър Рачков, който е известен зевзек и често общува основно с шеги, най-сериозно призова почитателите си да гласуват от ефира на Нова Телевизия. Актьорът е на турне със своето представление, но се включи на живо с думите:

„Гласувайте на предстоящите парламентарни избори. Аз винаги давам своя вот и смятам, че всеки глас е много важен. Ако си стоим вкъщи и си кажем, че нашият глас не е важен, това е грешно. Да го направим като едно развито гражданско общество в европейска държава“.

Рачков разкри, че винаги търси грешки и слабите места в това, което прави. „Много самокритичен човек съм. Даже някой път съм прекалено скептичен. Не си харесвам много неща“, обясни телевизионерът и добави, че след тежък ден или ефир рецептата му за възстановяване е да остане сам вкъщи и да мълчи.

„Аз съм си авантюрист и рисков играч. Обичам да изпробвам нови неща. Вълнувам се до последно преди излизане на сцена. Слушал съм за големия актьор Георги Калоянчев, че до последно е имал сценична треска. Затова смятам, че трябва да има доза адреналин преди появата пред публика. Стига да е в нормални дози“, категоричен е Димитър Рачков.

Той обяви, че през септември ще има втори сезон на „Забраненото шоу на Рачков“, а от екипа търсят сценаристи.

„Ако някой от зрителите пише добре и има визия за развитието на предаването нека да се включи. Това не е западен формат и няма т.нар. „библия на предаването“. Всичко мислим ние. Обмисляме много нови рубрики. Идеята е да е още по-пищно и зрелищно“, сподели актьорът.

Previous post Любо Киров празнува рожден ден в „Арена Армеец“
Next post Зодиите, на които им е направена любовна магия