Рачков се бръкна дълбоко за Анита, ето как му се отплаща тя

Водещият Димитър Рачков не жали сили и средства, за да впечатли младата си приятелка Анита Димитрова. Тя пък му се отплаща щедро, радвайки окото му с разголени дрешки.

Наскоро моделката отново подпали мрежата, след като сподели нов горещ фотос в Instagram. Блондинката сподели снимка в луксозната си кола, а за облеклото си е избрала къс топ с дълги ръкави и дънки с висока талия.

Коментарите към снимката са положителни, а в тях преобладават комплиментите. Анита определено се радва на сериозен медиен интерес в последните месеци, а това е напълно разбираемо. Около блондинката се шуми доста и десетки родни таблоиди се опитват да изкопчат всевъзможни клюки за нея, но повечето са или непотвърдени, или напълно фалшиви и търсещи само сензация.

Иначе хубавицата изглежда много щастлива и влюбена в своята половинка, а фотосите, които споделя в мрежата са доказателството в това отношение. Анита изглежда все по-красива, а наскоро сподели една друга снимка, която отново привлече вниманието. На кадъра видяхме плеймейтката да позира пред скъп бял автомобил, а тя е облечена с доста широка риза, сандали на висок ток и чантичка в цвета на обувиките ѝ. Не е ясно на кого е колата, но едно е сигурно – снимката се радваше на голямо внимание. Новият кадър по-горе е заснет отново в същата кола, пише vbox7.

Previous post Пилето на попфолка разголи бедра на сърф в Малта
Next post Цоньо от „Фермата“ разбрал, че жена му има връзка с брат му