Рачков се подигра на русата Златка, но го отнесе и черната

Златка Райкова, която вече официално е омъжена жена, бе иронизирана в „С Рачков всичко е възможно“ за бройката на мъжете, минали през кревата ѝ. Шоуто на комика завърши със скеч, в който другата Златка – Димитрова, по-известна като Черната, трябваше да играе булка. Венчавката трябваше да извърши свещеник, изигран от Герасим Георгиев-Геро.

Майката на мнимата булка бе Алекс Раева, която по сценарий трябваше да хвали своето момиче. Попът обаче упрекна младоженката, че имала бурно минало с мъже и била много шавлива.

„Да не би да говориш за русото Злати?“, веднага попита Раева и така намеси името на госпожа Хачатарян, която се радва на бляскав меден месец в Дубай, припомня Хотнюз.

Факт е, че Русата Златка има зад гърба си два годежа, син от Благой Георгиев и любов с мъжа на Преслава Павел, както и още много връзки, с които дори и светските издания не могат да смогнат. Гаврата с нея в шоуто на Димитър Рачков обаче идва в момент, когато тя е щастлива госпожа, която трябва да сложи кръст на своето бурно минало.