Рачков стартира собствено шоу по Нова телевизия

Актьорът Димитър Рачков стартира собствено шоу по Нова телевизия. Предаването ще започне през пролетта и ще бъде веднъж седмично, а негов продуцент ще е Маги Халваджиян. Това пише в. „Галерия“, позовавайки се на свои източници.

Освен че ще разсмива зрителите със своите скечове, Рачков ще кани като гости популярни личности. Това е и една от причините той да не води новия сезон на „Като две капки вода“, което се очаква да започне в края на февруари. Най-вероятно в предаването ще го замести неговият колега Герасим Георгиев – Геро, който се справи успешно с задачите си в „Маскираният певец“.

Рачков трябваше да започне собствено шоу по Нова телевизия още през есента на миналата година, което наложи рокади в „Маскираният певец“. Тъкмо затова на неговия стол тогава седна Геро, но предаването на Рачков така и не се завъртя в ефир.

Актьорът в момента няма други сериозни професионални ангажименти, след като показва успешното си „Забранено шоу“ в зала „Армеец“ през октомври миналата година. Зрителите са особено радостни от новината, че ще могат да гледат на екран отново един от най-талантливите комици и имитатори.