Рая Пеева и Явор Бахаров отново разделени

Артистичната двойка Рая Пеева и Явор Бахаров се раздели за пореден път. 32-годишната водеща на рубрика в „Преди обед“ замина на почивка без него и го заличи от социалните мрежи, пише „Галерия“.

Заедно с най-близките си приятели екранната Ирина, както е позната с ролята си в пожарникарската сага „Ягодова луна“, се е отдала на релакс във ваканционно селище Дъното, разположено в сърцето на Западните Родопи в парк от около 60 дка в близост до язовирната стена на яз. Батак. Вместо философски размисли блондинката заложи на весели кадри, които да покажат, че не страда за актьора.

Впечатление правят и по-разсъблечените кадри, поместени в уебпространството, на които позира с изрязан бански костюм – дълбоко деколте и гол гръб, подчертаващи иначе перфектната ѝ фигура.

Явор от своя страна също не дава заявка, че преживява тежко поредната раздяла. За разлика от Рая, която го е изтрила от непрекъснато набиращата популярност платформа Инстаграм, той все още я пази в списъка от последвани абонати. Според мнозина двамата са разделени от месеци, но умишлено го крият, тъй като неведнъж са се превръщали в обект на коментари заради непрекъснатите си раздели и събирания.