Рая Пеева разкара Бахаров, но след това хвана…

Романсът между Рая Пеева и Явор Бахаров приключи, а инициатор на раздялата е чаровната актриса, която отскоро е и репортер в „Преди обед“ по bTV, пише Шоу Блиц.

Двамата с Бахаров ту се събираха, ту се разделяха, а бурите във връзката им продължиха с месеци. Наскоро обаче, Рая даде да се разбере, че сърцето ѝ е вече свободно, защото се появи на сватбата на близки приятели без Бахаров. Малко след това в профила си в социалните мрежи актрисата, която е влязла в ролята на шаферка на булката, каза, че това е била една от най-красивите сватби, на които е присъствала.

Въпреки че все още нито Рая Пеева, нито Явор Бахаров са съобщили за раздялата си публично, фактите говорят ясно за това. И нещо много любопитно – на сватбата Рая е хванала букета на булката, а добре познатата традиция ясно повелява, че скоро и тя ще се омъжи.

Очевидно не Бахаров е този, с когото си представя да мине под венчилото, а причините за това са много – една от тях е болезнената му ревност. Освен това в последно време само Рая била тази, която печели пари и се грижи за дома и всичко останало. Бахаров трудно получавал предложения за роли основно заради трудния си характер и миналите си спънки със закона.

Previous post Какво става с Джена? Призна, че имала нужда от любов
Next post От месеци се шушука… Криско проговаря за раздялата с Цвети