Реват, та се късат: Ето кои са най-големите нещастници в зодиака

Има хора, които каквото и да им се случи все не са доволни. Винаги има нещо, което не е достатъчно добро за тях, все мрънкат заради нещата, които стават или не стават, така както те искат и т.н.

Някои хора се радват и на малкото, което имат, а други не оценяват и многото, което ги заобикаля.

Астролозите поясниха, че това нещастие може да се дължи на зодията на даден човек. Според звездите има точно пет зодии, които спокойно може да се определят като „най-нещастните“.

Това са петте най-нещастни зодии:

Дева
Тези хора не могат да сдържат емоциите си пред атаката на проблемите, с които се сблъскват. Нещо повече – те се скриват в ъгъла и плачат заради негативните си мисли. Те могат да се самонаранят допълнително като отблъснат близките си.

Риба
Рибите са много взискателни не само към себе си, но и към околните. Те обичат да нараняват близките си с обидни думи, а това допълнително усложнява проблемите им. Рибите също така не търпят съвети от което допълнително страдат.

Скорпион
Скорпионите са много емоционални и чувствителни. Любовната им съвместимост с други знаци на Зодиака е по-лоша от средната стойност в почти всички случаи, което затруднява намирането на любовта. Разбирането със Скорпион е пъзел от раздела „за най-умните“ и заради това страдат от любовните си неуспехи.

Рак
Раците са много ревниви и това им пречи да живеят нормално. За тях е много трудно да се примирят дори с намек, че близките хора не ги смятат за най-умните, най-красивите и най-най във всяко отношение. Изглежда, че Раците могат да бъдат щастливи само когато всички хора по света се влюбят в тях и се борят за тяхната любов.

Козирог
Козирозите са нещастни, защото смятат, че късметът никога не идва при тях. Козирозите обичат да превръщат и най-безобидните любовни или финансови задачи в нещо уникално и нереално сложно, заради което излишно съсипват нервната си система.