Редактор на NY Times работи с Кобилкина по книга

Най-оборотната сексоложка у нас Наталия Кобилкина, писател и автор на няколко бестселъра, сбъдна поредната си голяма мечта и пожъна успехи отвъд Океана. Нейната книга „33 дни до мечтата“, която тази седмица излезе в 5-и пореден тираж, за първи път ще започне да се предлага и на пазара в САЩ. Причината – психоложката е обединила сили с редактор на престижното издание New York Times за изцяло нова версия на творението си на английски език. За постижението си се похвали самата тя в социалните мрежи.

„Особено щастие изпитвам, че книга е преведена на английски и е редактирана от редактор на New York Times. И от вчера вече се предлага и на английски за американския пазар.

Приятно е, когато мечтите се сбъдват и при това твориш добро и помагаш на хората“, сподели тя с последователите си в Инстаграм и се върна в миналото, за да разкаже малко от предисторията на написването на книгата с първо издание от 2018 г.

„Когато писах тази книга, бях много щастлива. Събрах в нея толкова много ценна информация за различни типове мъже, поведение с тях, вътрешна мъж и жена, смели практики, медитации. Имаше само един проблем – по същото време организирах нашата сватба и сватбено пътуване.

Последните редакции се наложи да направя в Маями по време на нашето пътуване, но успях със срокове“, разказа още Кобилкина и уточни, че „33 дни до мечтата“ може освен в САЩ да бъде намерена и на Острова, а също и на интернет страницата й.

Припомняме, че наскоро Наталия сбъдна друга своя мечта. Заедно с партньора си тя посети една от най-известните забележителности в Лондон – подвижния висящ мост над река Темза – Тауър Бридж. За вълнуващото си приключение се похвали самата тя с няколко кадъра в социалните мрежи.

„Какви мечти се сбъдват? Мечти, които идват от дълбочина и от вашето сърце. Мечти, за които имаме сила и енергия да ги превърнем в реалност. Мечти, които преливат в цели и стратегии. Мечти, заради които ние се отказваме от страхове, мързел, вина, срам и просто упорито вървим към тях и постигаме каквото искаме смело. На снимката виждате една моята мечта: да бъда точно на това място с точно определени хора. Съвсем доскоро това беше невъзможно. Сега това е част от моята реалност“, написа тогава Кобилкина под фотоса в Инстаграм.

Previous post „Жените наистина плачат“ подготви Бакалова за Борат
Next post Нора Недкова се разходи по червения килим на Кан