Режисьорът на Меган Фокс намери колата си разбита в София

Режисьорът на Меган Фокс – Скот Дейл, намери колата си потрошена в София. Това се ожали самият той в социалните мрежи, където документира най-интересното от престоя си у нас.

Неприятният инцидент става на 19-ия ден от снимките на новия му филм „Подчинение“, в който участват Меган Фокс и Микеле Мороне. Късно през нощта след снимките той се натъкнал на спуканото предно стъкло. Без да съобщава подробности, Си Кей пусна снимката, от която може да се предположи, че по возилото му е хвърлен камък. Това се случва само два дни след като режисьорът бе изненадан от свои почитатели с кошница с бонбони и шампанско. Подаръкът бе придружен с картичка с посвещение от Галина, Георги и Биляна.

Същата нощ и Меган Фокс реши да покаже част от стаята си в София. На маса тя е сложила рамка с 6 от най-любимите си снимки с гаджето Машин Гън Кели. Пред тях има две ароматни свещи, купичка с черни камъчета, опушен кварц, влакнест гипсов селенит и статуетка на Буда. Най-отпред е махалото, за което актрисата пише: „Махалото казва, че вие момчета трябва да започнете да обмисляте по-нюансираните равнища на троленето“. Дали заради неприятностите на режисьора, или е за тези, които я плюят, не е ясно. По същото време, в 3:43 ч през нощта, колегата ѝ Микеле Мороне се пусна от ваната на хотелската стая как разпуска с цигара в ръка, пише „Телеграф“.

Previous post Фен на Кубрат Пулев за новата му жена: Това е най-красивата българка
Next post Рафи изгуби баща си, дни след като отпразнува 30-годишния си юбилей