Ретроградната Венера носи безпаричие до пролетта

На 5 ноември планетата на любовта, партньорството и парите Венера премина в земния знак Козирог, управляван от планетата Сатурн. Тя ще транзитира доста дълго време в този знак – до 06.03.2022 г., тъй като от 19.12.2021 до 29.01.2022 г. ще бъде ретроградна.

Навлизаме в период на сериозна финансова стагнация и ограничения до пролетта, алармират по този повод астролозите. В периода на ретроградното движение на Венера в Козирог финансовата криза ще се задълбочи и много хора ще изпитват сериозни финансови затруднения. Най-уязвими са родените под знаците и особено с рождена Венера в Овен, Рак, Везни и Козирог. При тях са уязвими и партньорските взаимоотношения – интимни, семейни или бизнес връзки.

Периодът от 19.12.2021 до 06.03.2022 г. е неблагоприятен за бракосъчетания, пластични операции, капиталовложения и особено за покупка на недвижими имоти. Може да се очаква забавяне изплащането на заплати при много хора. След като тръгне в директен ход на 6 март, на Венера ѝ предстоят трудни аспекти в края на февруари и началото на март 2022 г., които ще провокират сериозни трудности както в личните и бизнес отношения, така и във финансов план.

Подгответе се за този период и организирайте така бизнеса и дейностите си, че да превъзмогнете ограниченията. Ако се налага и имате възможност, преориентирайте се професионално, ако усетите, че сте пред фалит или крайно затруднени, съветват астролозите.

Previous post Преслава, Галена и Азис спряха участията си
Next post Вижте кои са четирите най-грижовни зодии