Рецепта на Дънов пази Лили Иванова от вируси и болести

Стана ясно кое е тайното лекарство, благодарение на което Лили Иванова се радва на железен имунитет. Боледуванията на певицата от грип и настинки се броят на пръсти.

От години Лили Иванова спазва железен режим, благодарение на който поддържа не само фигурата си, но и се грижи за имунната си система.

Тя многократно е разкривала, че здравето и младостта далеч не се дължат единствено на добрите гени. Лили е категорична, че ежедневните грижи за тялото, ни се отплащат с времето, изграждайки щит срещу опасните бацили и вируси.

Рецептата, с която Лили поддържа имунната си функция е на Петър Дънов. Примата споделя, че нейната тайна се крие в содата за хляб – една малка лъжичка се разтваря в топла вода и се приема вечерта.

Содата съдейства за алкализиране на стомашната среда. А 99% от вирусите се развиват именно в стомашно-чревния тракт, защото той е най-благоприятната среда. Дънов е споделял многократно пред учениците си, че редовната консумация на сода за хляб е най-добрият антибиотик.

Лили Иванова се доверява на една рецепта за здраве. Ежедневно тя приема по 3 чаши топла вода, към която добавя прясно изцеден лимонов сок. Медът също е задължителен за Лили Иванова и тя консумира по няколко лъжици дневно от него.

Примата приготвя идoпълнитeлнo лeĸapcтвo с него за yĸpeпвaне на имyннaтa cи cиcтeмa. Към бypĸaн c мeд пpибaвя oĸoлo 200 г пчeлeн пpaшeц и 5-10 г пчeлнo млeчицe. Това е рецептата й за укрепване на имунитет през пролетта, пише Ретро.бг.