Риана стана майка за втори път

Семейството на музикалните звезди Риана и A$AP Rocky се увеличи с още един член, предаде Edna.bg. Според някои източници, певицата вече е посрещнала втората си рожба, няколко месеца след като обяви бременността си по зрелищен начин на „Супербоул“ тази година.

От „MediaTakeOut“ пишат, че барбадоската изпълнителка e родила момиченце. „Тя е перфектен образ на Риана, дори има светлите ѝ очи“, каза вътрешен човек пред сайта.

Певицата по-рано е изразявала желанието си да стане майка на момиченце. „Аз съм чернокожа жена. Идвам от чернокожа жена, която е дошла от чернокожа жена, която е дошла от чернокожа жена и ще родя чернокожа жена. Това съм аз. Това е сърцевината на това, което съм по дух и ДНК”, каза Риана в интервю за „Essence“ през 2019 г. „Майка ми е невероятен пример за това как да се бориш с препятствията в живота. Сигурна съм, че нейната майка я е научила на това и така ще бъда и аз”, добави изпълнителката тогава.

На 12 февруари 2023 г. Риана излезе на футболното игрище, за да изпълни всичките си най-големи хитове по време на шоуто в полувремето на „Супербоул“. Тя беше облечена в червен гащеризон, разкопчан до ханша и закрепен с колан, докато танцуваше и пееше от върха на плаваща във въздуха платформа.

Закръгленото ѝ коремче, в съчетание с това, че не беше много активна на сцената, накара хиляди зрители да подозират, че тя очаква второто си дете. Нейни представители потвърдиха пред „Rolling Stone“ новината, че тя е бременна с второто си дете след концерта.

Риана и A$AP Роки имат син, който се роди на 13 май 2022 г.

Previous post Защо граф Дракула е плакал с кървави сълзи?
Next post Колко печелят звездите от публикациите си в Инстаграм?