Родителите на Мария Бакалова я чакали 15 години, мислели я за отвлечена…

Родителите на звездната актриса Мария Бакалова я чакали 15 години да се появи на бял свят. Те имали репродуктивни проблеми и майка й дълго време не можела да зачене. Родителката Румяна днес определя дъщеря си като дар от Бога.

„15 години я чакахме Тя ни е едно дете. Много се гордеем с нея. За пръв път се отдели от нас, когато замина да учи в София. Oщe от малка знаеше с какво иска да се занимава“, разказва гордата майка.

„Когато тръгвах за Англия майка ми се разплака. Toва разказа българската актриса Мария Бакалова, чиято звезда изгря зад Океана, след участието й в продължението на филма „Борат“ на Саша Барън Коен. Тя беше гост във вечерното шоу на Джеймс Кордън (The Late Late Show with James Corden) по американската телевизия CBS.

„Майка ми ме изпрати с думите „Сигурно никога повече няма да те видя“, а аз й отговорих „Вероятно“, каза Бакалова, която призна, че в първия момент не е повярвала, че е канят да участва във филма и дори е решила, че може да стане жертва на схема за трафик на хора.

Обясни също, че е записала видеото си за прослушването за „Борат“ в 5 сутринта, след абсолвентския си бал, с помощта на свой съученик и, че всичко е било на шега.

Звездата от „Борат 2“ е много близка приятелка с щерката на Ваня Щерева – Мила Роберт – двете се запознават в НАТФИЗ, по време на кандидатстудентските изпити, на които Мария е имала най-висок успех.

Веднъж спонтанно Мила Роберт споменала, че ще ходи на стоп до Иракли и Мария решила да й прави компания. Така се развило и приятелството между двете момичета.

Previous post Мариана Попова взе кардинално решение за бъдещето си с Плачков
Next post Не правете тези грешки след секс