Родна гранд звезда призна, че е била осиновена

„В моя спектакъл за първи път открито говоря за това, че съм осиновена от Кирил Тодоров, който не ми е истински баща. Той и майка ми не са били женени. Не исках да се разкривам, защото нямам доверие на медиите, преиначават думите ми. А майка ми се пожертва за нас, като остави пеенето, за да ни отгледа. А по-късно стана и медицинско лице и винаги е работила. Аз също до последния й дъх бях с мама Стойка“.

Това споделя легендарната джаз прима Камелия Тодорова за новия си биографичен спектакъл „Моят глас“. В него тя не е само пее, но разкрива живота си с най-големи подробности, за които дори до скоро й било трудно да говори.“ Когато човек сподели болката си, тя става по-малка. Не знам защо, но след като загубих втората си голяма любов – бащата на дъщерите ми – Майкъл Кунстман, нещо не ми се получава в любовта. Винаги има тъга“, казва Кеми.

В спектакъла си джаз примата се връща не само в драматичните житейски мигове, но и към забавни моменти, които е имала на цената. От спектакъла й хората мога да разбера защо носът й е крив, как по време на концерт загубила коронка на зъба си. След като нейният спектакъл „Моят глас“ се представи пред публика, до няколко месеца певицата планира да има и турне в страната, пише „България Днес“.

Previous post Какво се случва с Алисия? Не изглежда добре в последно време
Next post Помните ли Здравко от Биг Брадър? Няма да повярвате с какво си изкарва хляба