Розали най-после афишира връзката си с Кобрата

На 12 декември Кубрат Пулев най-накрая трябва да се изправи срещу двукратния световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа мач за световната титла по бокс. Вместо всички да говорят за най-очакваната спортна битка на годината, вниманието е насочено към любовния живот на Кобрата.

Само преди седмица боксьорът разбуни духовете, появявайки се във фотосесия за водка заедно с бившата си приятелка Андреа, с която се раздели шумно през пролетта заради друга жена. До ден днешен въпросната красавица стои далече от обективите, но ето че най-после се появи горе-долу ясна снимка на момичето.

Интересното е, че въпросните кадри се появиха в инстаграм в същия ден, в който Кобрата и Андреа оповестиха, че станали рекламни лица на водка. Профил представляващ се с името Розали публикува два доста интересни фотоса. На единия боксьорът е в интимна прегръдка с брюнетка, чието лице умишлено е закрито със сърце. На другия кадър въпросната дама е в цял ръст, лицето на Пулев е изрязано, но се вижда само тялото му, като той е отбелязан на снимката.

Самият Кубрат бе последвал Розали в инстаграм, но скоро след това въпросният профил изчезна, а заедно с него бяха скрити и кадрите. Любовният живот на Пулев продължава да е обвит в мистерия, Той отказа да говори за него и предпочита да отправя закани към Антъни Джошуа. Дори и да не спечели на 12 декември, все пак е похвално за българина, че успя да стигна до толкова високо ниво в професионалния бокс, имайки предвид, че в спорта е тръгнал от нулата, пише в. Галерия.