Рокада в bTV: Карамазов аут, кой ще води „Сървайвър“

Нова рокада се задава в ефира на bTV. След 7 години пауза най-известното риалити в света – “Сървайвър” се завръща в българската телевизия, но най-вероятно ще е без своя емблематичен водещ Владо Карамазов.

От bTV миналата седмица обявиха началото на кастингите за предстоящия 6-и сезон на шоуто у нас. Паралелно вървят и кастинги за нов водещ. Фаворити засега са Иво Аръков и Бойко Кръстанов, твърдят източници от телевизията.

В bTV смятали, че 42-годишният Карамазов вече е прекалено остарял, напълнял и подпухнал, за да влезе успешно в ролята на водещ на “Сървайвър”. Напоследък той прилича повече на добрия чичо с фотоапарата, отколкото на оцеляващ на самотен остров корабокрушенец, каквато е идеята, залегнала в основата на шоуто. Освен това телевизията не смятала да работи с предишните изпълнителни продуценти – фирмата на Евтим Милошев и Любо Нейков “Дрийм тийм”.

Намерението на bTV било сама да си прави шоуто, тъй като по този начин излиза най-евтино. Именно Милошев и Некойв са хората, които най-много държат Карамазов да е лице на формата, така че, ако не са ангажирани в проекта, актьорът трудно ще получи оферта за работа. Медията иска да наложи като водещи новите си лица, пише Уикенд. Засега най-подходящи са Иво Аръков и Бойко Кръстанов. И двамата са открития на bTV – единият изгря на малкия екран за първи път във “Фамилията”, а другия в “Стъклен дом”. Сега пък двамата са звезди в “Съни бийч”, а Иво води и “Мармалад” с Радост Драганова.