Роксана пусна кючек с 6-годишния си син

Попфолк певицата Роксана хвърли в ступор аудиторията си с излизането на нейната нова песен. Тя представи първия си дует с малкия си син Сашко младши. Веселата песен “Бейби Шат” бе представена с трогателен видеоклип с участието на майка и син.

“Скъпи приятели, поднасям ви една песен, която ме кара да се чувствам различно от толкова много изпети песни до сега от мен“, започна признанието си ромската фурия. „Искам да поздравя всички деца в целия свят и техните родители!” – написа още развълнуваната фолкаджийка.

Изглежда, че малкият ѝ наследник е тръгнал по нейните стъпки, показа завиден музикален талант за момче на неговата възраст.

Роксана сподели, че шестгодишното момче е много артистично, взело е по нещо и от нея, и от баща си. Сутрин до обяд мечтае да е полицай, следобед е боксьор, а вечерта е ютубър. Артистичен е, много го влекат камери, а Роксана предполага, че може да стане и актьор.

Певицата се забавлява много с песните на сина си. „Не пее попфолк, знае английски песни, испански и италиански песни, това е от тези онлайн мрежи, в които седят децата днес по цял ден“, споделя тя.

Певицата има и още един по-голям син – Даниел, който вече е на 21 години. Тръгнал е по стъпките на майка си и също участва в новата песен на чалга изпълнителката. Необяснимо защо обаче ден, след като бе качена, видеото на песента не е налично в YouTube канала на Роксана. Дали е свален заради присъствието на малолетното дете или по преценка на екипа на певицата, не става ясно.

“Най-голямото щастие, което една жена може да изпита, е раждането на нейните деца. Аз съм майка, която живее за децата си“, споделя още тя, написа hotnews.bg.

Previous post Кофти работа! Дара се контузи във фитнеса
Next post Златка Райкова: Няма да се омъжвам по време на ретрограден Меркурий