Роксана скочи на журито на „Гласът на България“: Вие убихте брат ми

Една от най-обичаните млади ромски изпълнителки Роксана се разгневи жестоко, след като журито в „Гласът на България“ отряза брат ѝ Радослав Гергов – Радула. През уикенда той се опита да стане част от музикалния формат, като изпълни „Freak on a Leash“ на Korn. Освен, че никой не се обърна на изпълнението, журито коментира, че е пял безлично.

„Вие го убихте! Записвам го в американския формат“, закани се Роксана във Facebook, където се включи, за да коментира постъпката на журито към Радослав. Ромската перла обвини менторите още, че са одобрили „пълни музикални инвалиди, обръщахте се на певци, които изобщо не знаят какво правят на тази сцена… давахте шанс на певци, които не заслужават да бъдат певци…“, продължи да се ядосва певицата. Роксана добавя, че независимо, че той е бил „убит“ на сцената, „това не означава, че той не може да „продължи напред и не значи, че той не пее добре“.

Думите на Дара: „Ако това парче го беше изпял някой, който може да пее, щеше да ни счупи главата“, най-много са подразнили ромската фурия и тя се обърна към колежката си с думите „Ами на теб мила моя, ти счупи главата изпълнение, дето чеп за зеле не става от него“. Без да назовава конкретно име, Роксана коментира член на журито с думите: „една млада певица, без кой знае какви данни и постижения, да оценява други изпълнители“.

Любопитен факт е, че именно „Гласът на България“, в който Роксана участва през 2011 година, даде старт на музикалната ѝ кариера. Тогава изпълнителката влезе във формата заедно с брат си Радослав, но тя стигна до финала, а той отпадна още в начален етап, припомня actualno.com.

Previous post Хубавица от „Игри на волята“ показа как бърка лютеница
Next post Репортерка на Гала ли е новата на Димитър Рачков?