Рок динозавърът Иван Лечев вдига тежка сватба

Рок средите ще се разтресат от тежката сватба, която стяга китаристът и ментор в „Гласът на България“ Иван Лечев.

Той ще жени сина си Иван Лечев-младши, който се е сгодил за дългогодишната си приятелка Тери. Двамата живеят заедно в Лондон.

Наследникът на китариста паднал на колене на рождения ден на любимата си и й поднесъл нежен годежен пръстен с красив диамант.

Веднага след това той изненадал Тери и със специална вечеря и нощувка в старинен английски хотел. За романтичната обстановка допринесли и специално поръчана торта и стилни балони, на които било изписано името на бъдещата булка, пише „Галерия“.

С чаровната Тери Иван-младши се запознал преди няколко години в Лондон, където той отдавна живее. Блондинката се познава с близките му и за всички било въпрос на време двамата да създадат семейство. Иван Лечев напълно одобрявал снаха си и много се радвал на хармоничната им връзка.

По всяка вероятност сватбата ще е в Англия, тъй като там са повечето приятели и близки на бъдещото семейство. Иван и Тери все пак не са изпаднали в трескава подготовка на събитието, тъй като съвсем логично изчакват да видят как ще се развие ситуацията с коронавируса.

Иван Лечев-младши е плод на любовта между ментора на „Гласът на България“ и красивата мулатка Оля Маркес де Кардена, която внасяше колорит в емблематичната група „Трамвай №5“. Въпреки че е от музикално семейство, първият син на китариста категорично отказва да се занимава с пеене или свирене. Той е завършил бизнес и финанси и немски език в един от най-добрите университети в Лондон. Радва се на страхотна кариера, а преди две години създава своя фирма за набиране на персонал в областта на софтуерното инженерство.