Роля вкара Джордж Клуни в болница

Холивудският ас Джордж Клуни е бил хоспитализиран заради подготовката си за филма Тhe Midnight Skу, съобщи британското издание Mirror.

Причината е панкреатит, който се е появил след като актьорът е свалил близо 13 килограма, за да влезе в образа на астроноч.

59-годишната звезда е бил откаран в болница със стомашни болки, като в крайна сметка диагностицирани като панкреатит, и е прекарал седмици във възстановяване.

„Мисля, че се опитвах да отслабна твърде бързо и вероятно не се грижех достатъчно за себе си. Отне ми няколко седмици, за да се оправя, а като режисьор не е толкова лесно, защото имате нужда от енергия. Бяхме на този ледник във Финландия, което направи работата много трудна. Но със сигурност помогна за изграждане на характера.“, уточни пред таблоида той.

Освен всичко останало Джордж е трябвало да пусне брада като на магьосник за ролята, което очевидно не е било голямо удоволствие за съпругата му Амал.

„Отгледах голяма грозна брада и синът ми я обичаше, защото искаше да крие разни неща в нея. Но съпругата ми и дъщеря ми бяха наистина щастливи, когато тя изчезна, защото беше много трудно да се открие лице под цялата тази бъркотия.“, сподели още той.