Русата Златка призна колко е гръдната й обиколка

Ако се чудите колко сантиметра е гръдната обиколка на Златка Райкова, тя вече сама даде отговор на този въпрос наскоро пред последователите си в Инстаграм – 92 см.

Тунингованата плеймейтка разкри още и как се е запознала с настоящата си половинка Карен Хачатрян, предизвиквайки редица коментари от страна на феновете си.

„Нас ни запозна общ приятел, който много настояваше и общо взето според мен и Карен му е угодил да се запознае с мен, аз също. И така малко насила се запознахме, но ако питате дали веднага се случиха нещата – да, абсолютно веднага. Много се харесахме първо като хора, много си паснахме, много си говорехме. И второ, че визията не е на последно място – и там също много се харесахме“, сподели изкусителката.

С Карен вече били коментирали и името на бебето, което очакват. „Имаме различни виждания, но пък аз с най-голямо удоволствие ще се съобразя с това той какво харесва повече, въпреки че той казва, че той ще се съобрази с мен. В крайна сметка ще разберем в началото на лятото“, отговори Райкова, която вече има едно дете от бившия футболист Благой Георгиев.

Едрогърдата блондинка била надушила, че Карен й готви някаква изненада за Коледа, но не очаквала да й подари баровския джип, стана ясно още от отговорите й на въпросите на фенове.

Previous post Любовната връзка на Ламбо с Камелия жегна болезнено майката на сина му
Next post Двойна изневяра разделила Дарин Ангелов и жена му