Рут Колева: Днес се случи най-гадното нещо за мен…

Певицата Рут Колева минава през сериозна семейна драма. За певицата настъпи един от най-гадните дни от началото на пандемията.

Тя успя да се опази и досега не се е заразила с К-19, но не същата съдба има нейният баща Неделчо Колев.

68-годишният легендарен състезател и треньор по вдигане на тежести се е заразил с ковид, а дъщеря му е силно притеснена за него. В типичния си стил тя изрази гражданската си позиция и обвини държавата в бездействие и мними мерки, пише blitz.bg

Неделчо Колев е български двукратен световен и двукратен европейски шампион в категория до 75 кг. Неделчо Колев има 2 брака, 3 деца и 2 внука. От втория си брак има близнаци – Рут и Лъчезар, които отглежда сам.

„След 20 месечна пандемия и откровен ад в професионалния музикален свят, днес се случи най-гадното нещо за мен от началото на този ужас. Не се разболях аз, разболя се баща ми. Човекът, който ме е отгледал…сам. Първо в Индия, после в Тайланд и накрая в България. Той вече не е този свръх човек, който беше в моите очи, докато бях дете, и сега силно се притеснявам как ще прекара заразата.

Моля се да мине леко, но не мога да не съм ядосана на скапаната ни държава за безумните ѝ мерки, липса на качествена осведомителна кампания и комуникация. А в един паралелен свят, Германия, днес прекратява извънредната ситуация свързана с К-19. Кошмар“, пише Рут, за която се смята, че участва в „Маскираният певец“ и се крие зад маската на ‘Госпожицата“

Previous post Не го прави често: Лора Караджова показа прелестни снимки
Next post Йорданка Христова и Лили Иванова на почивка в Турция