Руши Видинлиев възпя Мексико

„Мексико“ – това име носи новото парче на певеца и актьор Руши Видинлиев, който изненадващо се завърна на музикалната сцена и след дълга пауза отново зарадва феновете си с гласа си.

„Амигос, представям ви Мексико. Благодаря на Евгени за поканата и мега якия музикален трип.“, написа той във Фейсбук за песента, която звучи като любовно писмо към екзотичната столица на едноименната държава, но и като лична изповед

за отношенията му с любим човек.

„Този град е рай, рай, рай. Може би тук си друг човек. Океанът е разбъркал малко в теб. Този път ще сме едно – в Мексико“, пее Руши, след което ушите ни биват пленени от завладяващия точно като „Вакуум“ инструментал на Евгени Енчев – Гената, от So Called Crew. Именно това име носи и целият албум на продуцента изцяло с негови инструментали, за които той е поканил гост-изпълнители.

Веднага след излизането на песента феновете много се зарадваха за появата на Руши, след като от доста време насам не беше издавал нови парчета. „Музиката ти ме връща в най-хубавите години от живота ми. Благодаря ти, че продължаваш да правиш такава!“, „Руши, от малък съм ти слушал песните, даже съм си ги тананикал. Много добър артист си човече!“ и „Прелестно е! Браво! Прегръдки!“, гласят част от отзивите под новата песен.

Самият текст на песента, чийто автор е Руши, неусетно ни отпраща и

към сюжета на филма „18% сиво“

на Виктор Чучков-син, където певецът се разписа и с главна роля. Именно с една луда нощ и разбито сърце в Мексико започна историята на героя му Зак в лентата, който пропътува целите Съединените щати, само и само за да достигне до истината за отсъствието на любимата му – Стела.

А освен парчето на Руши, в албума „Вакуум“ на Гената са включени общо 10 трака, в които ще чуем още Жлъч, Григовор, Trasher, Мила Роберт, ТДК, Leena, YAИA, ИМЕРА, М4staamind и Хюго. Студийното начинание ще бъде официално представено на сцената на „Маймунарника“ на 23 юли, а подгряващи звезди ще са Wing и ТАХОМА & Da Homies.

Мила Роберт, която познаваме както като певица и актриса, така и като художник, е отговорна и за създаването на обложката на албума заедно с Иван Христов. А песента, която предстои да чуем от нея, носи името „Любовно, поетично“ и е дует с Хюго.

Previous post Изписаха Мария Илиева и бебето от болницата, разбра се кой е бащата
Next post Никол навърши 43 години с ръгбист в Италия