Руши Видинлиев става адвокат в нов сериал

„Мен не ме мислете“ е най-новият сериал в портфолиото на bTV, който ще се излъчи през пролетта на 2022г. В него на фокус са поставени проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, поднесени чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се отрази.

В основата на историята е сблъсъкът на два свята – този на обикновените хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които ограничават тяхната възможност за развитие, и този на хората с материални възможности, които често се оказват в капана на страстите, чрез които компенсират личностните и духовните си липси.

„Мен не ме мислете“ е висококачествен и модерен сериал, чрез който bTV още веднъж доказва, че е основен двигател в развитието на този важен жанр. Сериалът ще грабне и с невероятната игра на уникални български актьори, някои от които гастролират на малкия екран за първи път. В сериала участват звезди на българското телевизионно кино и театър, и безспорни любимци на публиката. Всеки един от тях ще изненада с роля, в каквато до този момент не е бил виждан. Участие в най-новата продукция ще вземат Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и др.

„Мен не ме мислете“ разказва на зрителите историята на една необикновена разведена жена, която винаги търси справедливостта и успява да стои с високо вдигната глава, независимо от проблемите, които я преследват постоянно. Стремежът ѝ за правда я вкарва в чести конфликти с околния свят, което ще се промени с появата на нов мъж в живота ѝ – пълна противоположност на всички нейни принципи и очаквания. Свеж, съвременен и автентичен “Мен не ме мислете” обещава да привлече на своя страна цялото семейство с актуалните теми, проблеми и решения, пред които са изправени героите в сериала.

Яна (Весела Бабинова) е майка на две деца от двама различни мъже, която постоянно се бори с трудностите, а нейната пълна противоположност е преуспелият адвокат Мартин Касимов (Рушен Видинлиев – Руши). Отношенията между двамата предизвикват и смях, и сълзи, а сюжетът става все по-заплетен и интригуващ с намесата на техните приятели, колеги, бивши и настоящи партньори.

С „Мен не ме мислете“ ще се насладите на впечатляваща актьорска игра и ситуации, в които всеки лесно ще се разпознае.

Previous post 6 европейски градове, които са перфектни за ваканция през пролетта
Next post Тита и Фики с неочакван дует (Видео)