Саботаж в „Игри на волята“, планиран от Мани и Фейгин

Супергероите свалиха знамето си от Арената на “Игри на волята: България” завинаги. След сензационен саботаж, планиран от Мани и Фейгин, те изгубиха безмилостния сблъсък, а членовете на племето бяха завладени от Непобедими и Безстрашни. Безапелационната победа на Безстрашните им осигури не само ключа от Резиденцията, но и възможност първи да изберат своите нови попълнения. Те се спряха на Гого и Мани, докато Алекса, Виктория и Фейгин смениха сините екипи с червени.

Безстрашните започнаха битката с преднина в плуването, която успяха да задържат, след като другите две племена забравиха да развържат своите лодки. Това им коства повторно плуване до понтона, което осезаемо ги забави. И Непобедими, и Супергерои не играеха за първото място, а истинската битка се оказа за разпадане на едно от племената. Мани и Фейгин нарочно изхвърлиха две от частите на пъзела, с което направиха подреждането му невъзможно, а разпадането на Супергероите – гарантирано.

Сутринта преди решаващата битка беше тежка за Супергероите, които със сълзи в очите изгледаха посланията на двамата отпаднали състезатели – Илиян и Цветан. Цветан искрено разчувства най-близкия си човек в играта Виктория, докато Мани и Фейгин получиха финална заръка от своя приятел Илиян да довършат плана си и да разпаднат племето. Те решиха да отмъстят за него и да продължат играта си в някое от другите две племена.

Изборът на капитан беше изключително важен за племената в тази съдбоносна за тях седмица, в която започна нов етап от състезанието. Безстрашните гласуваха доверие на човек, който досега не е бил капитан, и избраха Ралица. След тежки спорове и неразбирателства в племето на Непобедимите, капитан стана Елица, а знамето на Супергероите за последен път в “Игри на волята: България” издигна Виктория.

Ще се приобщят ли новите попълнения в племената на Непобедими и Безстрашни? Ще разберат ли останалите състезатели за саботажа на Мани и Фейгин? В каква тежка битка на Арената ще се изправят Ралица и Елица? Коя от двете ще е по-добра и ще се завърне обратно в племето си и коя ще напусне състезанието? Внезапна капитанска елиминация в “Игри на волята: България” – тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.