Сами Хосни изтръпна, Мила ражда пред касата в супермаркета

Сървайвърката Мила Савова, половинка на риалити героя Сами Хосни, влезе в деветия месец.

Терминът на мацката е в началото на октомври. Риалити героите са накупили всичко необходимо и са в трепетно очакване на бебока. Мила изобщо не се плаши от това, че скоро ще стане майка. Блондинката се притеснява единствено къде ще изтекат водите й. Въпреки че ще ражда до дни, риалити героинята не се задържа на едно място.

„Подозирам, че водите ми ще изтекат на касата на някой супермаркет“, Споделя Савова. Мила и Сами решават да имат дете месеци след като блондинката се прибра от Сървайвър. На отдалечения остров край Филипините мацката решава, че е време да създаде потомство.

„Решихме, че ни омръзна да спим и да правим каквото си искаме през цялото време“, шегува се Сами, докато половинката му разкрива, че ще стават родители.

Въпреки че са заедно от няколко години, преминали са през какво ли не, а сега ще стават родители, Сами и Мила все още не планират да вдигат сватба, писа „България Днес“. Според слуховете за това е виновен мачото. Треньорът на звездите не искал да се жени, защото за него това е просто формалност.