Сандвич: Деси Слава в секс тройка на сцената

Зад миловидното лице на фолк певицата Деси Слава се крие истинска мръсница. Изпълнителката на „Мъжете всичко искат“ се оказа доста палава, а изглежда няма притеснения в игрите да участва и трети човек.

Напоследък блондинката е подложена на зверска атака относно килограмите, които качи след раждането на втория си син. Оттогава не спира да качва, което се отразява зле и на психиката ѝ. Но явно вече се е приела такава и не страда от излишни комплекси или пък се опитва да ги избие с вулгарно поведение и участие в…тройки.

Деси събра всички погледи по време на едно от последните си участия в нощно заведение в Добрич. На сцената Деси беше качила момче и момиче, които танцуваха до откат. Толкова се раздаваха на дансинга, че Деси изяви желание да се включи в танца и се вмъкна между тях.

„Направиха ѝ сандвич на Деси. Изглежда сексуално незадоволена, направо ѝ идва да хвърли дрехите на сцената“, коментират в мрежата.

„Нека върти бутовете, може пък да помогне и да отслабне“, съскат други хейтъри под скандалното видео, пише show.blitz.bg.

Previous post Нели Рангелова скочи срещу Кеца и Георги Христов
Next post Жената на Дарин Ангелов го заряза заради наркобос