Сара Джесика Паркър: Не мразя Ким Катрал

Актрисата Сара Джесика Паркър активно рекламира продължението на култовия сериал „Сексът и градът“, което ще носи името „И просто така“.

Феновете й в социалните мрежи обаче не спират да питат за отсъствието на Ким Катрал, която телеманиаците заобичаха като палавата Саманта Джоунс. Като често присъства и въпросът за враждата между двете актриси, тъй като Катрал неведнъж е споделяла за лошото отношение към себе си от страна на екранната Кари Брадшоу.

„И на нас ще ни липсва Саманта. Обичаме я. Винаги ще е с нас. Не я мразя. Никога не съм го казвала и никога не бих. Саманта не е час от тази история, но винаги ще е част от нас, независимо къде сме и какво правим“, написа Паркър.

Припомняме, че Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще скочат отново в токчетата на Миранда и Шарлот и ще покажат какво се случва с тях 20 години след края на „Сексът и градът“. Сюжетът на новия проект ще се разгърне в десет епизода, всеки от които ще е с продължителност от 30 минути. Снимачният сет ще бъде разпънат още тази пролет.