Сашо Кадиев изтри хубавата Таня от живота си

Големият финал в отношенията между Сашо Кадиев и майката на детето му Таня Тончева вече е факт. Синът на Катето Евро е премахнал всички снимки с красавицата в социалните мрежи, но и тя e последвала примера му, показа проверка на „Уикенд”.

Семейните проблеми на двойката не са от вчера, но доскоро те поддържаха отношения и бяха запазили общите си фотоси. Явно разривът в семейството е окончателен и няма път назад. Двойката изкара заедно около 6 години, но в крайна сметка водещият на „Преди обед” остави Таня, която е майка на единствената му дъщеря Катерина. Смуглата танцьорка и актьорът никога не са имали брак, но живееха на семейни начала. Клюките ги разделиха още в началото на 2020 г., но и двамата отричаха.

След това папараци на „Уикенд” два пъти изловиха Кадиев с любовницата му, като двамата въобще не се криеха. Избраницата на Сашо е висока, млада и стройна дама, която живее в столичния квартал „Манастирски ливади”. Синът на Катето Евро е забелязван всеки ден в района, дори и сутрин, когато бърза за предаването в Би Ти Ви. Сашо явно преспива ту при новата си изгора, ту при Катето Евро в къщата в Кокаляне, а майката на малкото Кате е натирена в родния си Пловдив. Детето прекарва времето си между София и Пловдив, като е отглеждано предимно от баба си Катерина Евро, особено когато детските градини са затворени.

Сашо и Таня отказват да коментират раздялата, но е ясно, че той е този, който е взел окончателното решения за край на връзката им, а за нея е дошло изневиделица. Все още не е ясно каква е основната причина за краха на любовта им, но най-вероятно актьора и тв водещ просто е срещнал друга и се е влюбил.

Явно Таня вече окончателно си е събрала багажа от дома им в Кокаляне. Двойката все пак се събра заедно за рождения ден на единствената си наследничка, която преди дни навърши 6 години.