Сашо Кадиев пусна интимна снимка от красивата си любовница

Влюбеният Ромео Сашо Кадиев удари мощно рамо на бизнеса, който развива неговата нова избраница – манекенката Ивелина Чоева.

Красавицата, с която водещият на „Преди обед“ имаше тайна връзка допреди да се разкрият по време на скорошната си ваканция в Доминикана, е творческа натура и се опитва да развива търговия с ръчно направени свещи и домашен декор.

Бизнесът на Ивелина е сравнително от скоро. През миналия декември тя създаде профил на произведенията си в Инстаграм, където ги споделя с малко над 3000 последователи. Хит сред продуктите на Чоева са еротичните свещи. Те представляват голи женски тела, изработени от ароматизирани и различни по цвят парафини.

Освен свещите, госпожица Чоева произвежда още чинии под формата на лица, както и вази в нетрадиционни и палави форми. Точна една от тях, която изобразява дамски бюст, сподели Сашко Кадиев със своята Инстаграм-аудитория.

Тъй като в социалната мрежа го следват значително повече хора, отколкото самата Чоева – 76 хиляди срещу 14 хил., актьорът най-редовно публикува на сторита произведенията на изгората си с цел да популяризира занаята й и да увеличи продажбите й, пише „Пик“.

Според запознати в последните дни Сашо и Ивелина трудно намирали време да бъдат заедно, заради прекомерната ангажираност на актьора. Преди дни започнаха снимките на продължението на фила „Завръщане“, заради които всеки ден на Кадиев му се налага да пътува до Пловдив, а вечер по нощите да се връща обратно към София заради сутрешния си ефир в „Преди обед“.

Отделно зевзек №1 от малкия екран трябвало да планира и пътувания до морето, където в момента е дъщеря му Кати. Заедно с майка си Таня тя замина да кара летните месеци на каравана.

Previous post Мария Бакалова става член на филмовата академия в САЩ
Next post Най-потайната синоптичка пусна топ секретна снимка