Сашо Кадиев смени жена си с манекенка

След няколко мъчителни месеца, в които двамата се опитваха да спасят връзката си, актьорът и тв водещ Сашо Кадиев вече живее с новата си изгора в ергенския си апартамент в Манастирски ливади. С жилището синът на Катето Евро се сдоби миналата година, след като отношенията му с Таня забуксували. Тогава той решил да се изнесе от къщата на майка си в Кокаляне, където живееше цялата фамилия. Изтеглил кредит и си взел апартамент в София.

Негови съседи разкриват, че го засичат да се прибира там с дългокрака, по-висока и доста по-млада от него брюнетка. „Манекенка е, но все е с маска, не мога да видя дали е от известните“, коментира комшийка на Сашо.

Таня знаела за новата му авантюра, но не му създавала проблеми. Малката Катерина пък свикнала с новото положение и оставала ту при майка си, ту при баща си. Катето Евро не приела радушно решението на сина си и новата си снаха, но гледала да не се меси. Всеизвестно е, че тя гледаше Таня като своя дъщеря, затова и била съкрушена и се опитвала многократно да влее разум на сина си и майката на внучката си. Увещавала ги да останат заедно в името на дъщеричката си, но те били изстинали един към друг.

За момента Кадиев не желае да представи жената до себе си, пише Ретро.