Сватба в поп фолка! Рени забрави неверния си мъж и се сгоди

Поп фолк певицата Рени най-накрая забрави неверния си мъж и намери отново любовта. Рени намекна, че е сгодена. „Щастието обича тишината”, така потвърждава новината и самата тя, която в последните обикаля медиите, за да представя фолклорната си песен „Празник”. Само че вниманието е насочено повече към годежния пръстен с диамант на ръката й.

Рени няма как да го скрие, тъй като бижуто се забелязва от пръв поглед. Издава я и широката усмивка, толкова добре позната на почитателите й. Всички те ликуват, както и майка й, и близките й приятели, които бяха до нея по време на тежкия развод с Борис Пилософ, който е баща на двамата й сина.

Рени упорито отказва да каже кой е годеникът й, но в бранша бързо разучиха, че по всяка вероятност той е заможен сръбски бизнесмен. Според слуховете, изпълнителката на „Като птица” срещнала бъдещия си съпруг миналата Нова година. Миналият декември Рени гостува в Сърбия, където дебютира преди 20 години, но феновете й там, а и колегите й, продължават да я помнят и да й се радват. Рени участва в новогодишната програма на сръбската DMSAT TV, а дни по-късно се включи и в празнично издание на предаване по „Хепи тв” с Ера Ойданич, с когото на времето изпяха хита „Мерцедес”. Именно покрай това гостуване в Сърбия тя е срещнала годеника си.

„Бях в депресия… Доста дълго време се убеждавах, че всичко е наред”, призна изпълнителката. Един ден големият й син я попитал защо вече не се усмихва и не прави песни. Вече бившият й съпруг пък все я питал какво й е – сметките й са платени, хладилникът й е пълен. „Изглежда беше забравил с коя жена е започнал връзка… Не живея за пълния хладилник”, разказва Рени. В крайна сметка мъжът й така и не отишъл в Израел при тях. Певицата, която се запознава с него, след като го снима в свой клип, решила да се върне в България с децата си и да възстанови кариерата си. Колежката Есил Дюран й „подала ръка” и подарила песента си „Губиш ти”. Звучи да е тематична, но Рени изтъкна, че не е за бившия й съпруг. За него е изпяла други песни. „Както му посветих песента „Какво е обич”, когато се запознахме, така след това му изпях „За най-красивия боклук”, смее се Рени, писа Уикенд.

 

Previous post Приятелката на Джино го накара да забрави Джена завинаги
Next post Рита Ора си хареса къща в пернишко село