Свекървата на Галена й подари къща на морето

Галена и семейството ѝ вече имат палат за чудо и приказ не само във Велико Търново, където живеят, а и край морето. Благодарение на свекърва си, от това лято чалга звезда №1 у нас може да търчи по участия и от луксозната си вила. Баба Стефка е купила по една и за двамата си сина – Галин, мъжът на хитовата певица, и Кристиян, в Черноморец.

Вилите са връх на модерното строителство и за разлика от внушителния палат на Галин и Галена в старата столица, не е мега голям. Затова пък също е с всички удобства, заобиколен е от зелени площи и в двора има басейн, пише „Уикенд“. Голям плюс, разбира се, е приказната гледка към морето и близостта до плажа. Тъй като вилите са строени малко по-нависоко, докато се плацикат в басейна си, Галена и родата ѝ могат да съзерцават синия хоризонт. Ако им се прииска пясък пък, могат за по-малко от пет минути пеша да слязат до плажа и да събират тен заедно с другите летовници.

Това лято вилите били завършени и Галена и семейството ѝ вече ползвали своята. В тази в съседство пък, която е на отстояние няколко метра, веднага се настанил братът на Галенения мъж. Така вилите-близнаци позволявали на родата на Галин да се събира и за обща морска ваканция. Канели и много приятели, сред които и Азис. Както е известно, Кралят на попфолка е близък приятел с Галена, с която имат два дуета. Той често гостувал на дружката си, при което мъжът ѝ Галин винаги се проявявал като перфектен домакин и кулинар. Веднага се захващал да приготвя специалитети на барбекюто в двора.

Не е ясно какъв е интериорът в лятната къща на певицата и семейството ѝ, но поне отвън, коментира се в бранша, не прави впечатление с помпозност и разточителство, както пък се коментираше за постоянния им дом. Той се простира на площ от 1900 кв. метра в района на кв. „Картала” в старата столица. И тази им къща е по-нависоко, така че се разкрива гледка към целия град. През централния вход се влиза в огромно преддверие, откъдето от двете страни се извиват дъгообразно две стълбища до втория етаж.

Къщата има 11 спални и още толкова стаи, огромен басейн в двора, фитнес, няколко дрешника за безбройните тоалети и обувки на певицата. И в този си дом Галена и семейството ѝ имат стилно барбекю, на което приготвят вкусна храна за многото си приятели, които често посрещат в китната си градина. В близост се намира ритуалният имот на Бялото братство на Петър Дънов.

Previous post Тита е щастливо обвързана, но не казва с кого
Next post Гери-Никол с нова операция за уголемяване на дупето