Свекървата на Глория по-млада от нея? Вижте семейството на Добри

У нас сме доста по-консервативни относно възрастовата разлика в една връзка и продължаваме да сочим с пръст, да укоряваме и заклеймяваме хората на този принцип. В момента „под атаката“ на общественото мнение е не кой да е, а примата на поп фолка Глория. Причината – доста по-младия мъж, който е спечелил сърцето си.

Името му е Добромир Добрев, а връзката му с Глория е една от най-обсъжданите теми у нас. Първата причина, разбира се, е голямата разлика в годините на двамата, а втората, че досега поне Глория никога не е била толкова безумно влюбена.

Със сигурност към днешна дата тя вече съжалява, че го е направила, предвид коментарите, които се изписаха, но истината е, че не само феновете й са в шок. В още по-голям шок е бъдещата й свекърва, която е долу-горе наборка на чалга певицата.

Близки до Добромир разкриха, че майка му, която той обожава, е останала без думи от новината за аферата му с фолк-певицата. Скептична била и сестра му, но като по-млад човек приемала по-спокойно нещата и знаела, че всяко чудо е от ден до пладне…

Кандидат-свекървата на Глория обаче твърдо не одобрявала отношенията на сина си с певицата и била убедена, че русчуклийката просто използва момчето й, за да си върне младостта. „Гледа на него като забавление, като на парче месо, защото е и хубав, снажен, а тя вече доста годинки е прехвърлила. Не успя ли да си намери мъж като за нея, ами се хваща с момче, дето може да й е син“, притеснено коментирала пред познати жената.

Previous post Най-после Тото от „СкандаУ“ и жена му показаха децата си
Next post Диана Димитрова продаде картината си „Стоп на войната“ за рекордна сума