Светлана Гущерова изплаща дълговете на мъжа си със секс

Актуалната мълва в средите на богатите и известните гласи, че хазартната зависимост на Християн Гущеров е в основата на натрупването на задълженията на фамилията. Милионерският син профукал между 400 и 900 бона на комар и това е причината борецът Кирил Терзиев да погне семейството.

Преди около месец Светлана се оплака, че пред входа на дома ѝ е била пребита зверски от бореца, който се води семеен приятел. Тя тръгна да го съди, но към днешна дата всички обвинения са свалени.

Плеймейтката и Кирил са сключили сделка, според която борецът опрощава по-голямата част от дълговете на Християн, но за сметка на това жена му се задължава да прави секс със събирача на дългове за всеки 10 бона, пише Lupa.

Това не е нещо ново за бившата плеймейтка. Запознати твърдят, че Терзиев е бил неин любовник преди да се омъжи, като връзката им продължила и след сватбата. Именно Светлана запознала Гущеров с лихваря и така започнало всичко.

Семейство Гущерови обаче е на ръба на фалита. Освен дълговете към Кирил, те имали огромни кредити към банки, които не обслужвали редовно. Кредитните им задължения били четири – за 80 хил., за 50 хил. и две за по 20 хил.

След като Добромир Гущеров вдигна ръце от сина си и внуците си, хората от обкръжението на младото семейство са убедени, че скоро Християн, Светлана и децата им ще стигнат до просешка тояга.