Светлана Гущерова най-после показа бебето Кристиан

Семейството на Гущерови сякаш не спира да расте и да се радва на нови членове, каквато беше и мечтата на Светлана още преди да срещне милионерския син. В понеделник Светлана и Христиан имаха пореден повод за празник – първия рожден ден на най-малкия им наследник Кристиан. По традиция моделът организира тематично детско парти, за да отбележи с приятелките си деня, в който е увеличила прираста на семейството Гущерови. Темата бе сладкото пате Туити от анимационното филмче „Весели мелодии“.

Анимационният персонаж на „Уорнър Брадърс“, който е и носител на „Оскар“, украси всички десерти за гостите на едногодишния Кристиан-Валетин Гущеров – торта, къпкейкове, бисквитки и др. Най-младият член на фамилия Гущерови е кръстен на трима души от семейството.

Валентин се казва бащата на Гущерова. Първото му име пък е смесица от първата буква на баба му Кунка и баща му Христиан. На едно от сторитата Светлана показа и рожденика.

Многодетната майка обаче спази традицията да остави лицето му скрито от широката публика. Досега тя не е разкрила лицата на нито едно от своите деца. Въпреки това Гущерова качва за пръв път снимка на най-младия във фамилията. Гордата майка на три деца Светлана демонстрира нова визия на празника на сина си. Блондинката изненада с бретон в прическата. Цялостният ѝ стайлинг обаче така и не стана достояние на последователите ѝ в социалната мрежа, тъй като на сторита тя се появи скрита зад някои от приятелките си. Това подсили слуховете, че в най-скоро време Гущеров ще трябва да организира поредното парти за посрещането на нов член в семейството, пише HotNews.

Previous post Зейнеб се срамувала да се съблече по бански
Next post Айлин се похвали със сексуалните си завоевания, даже и колега на майка ѝ