Светлана Гущерова на далавера от ковида

Светлана Гущерова едва дочака отрицателния си тест за коронавирус и хукна по света, забеляза HotNews. Само преди дни сексапилната моделка се оплака, че китайският нашественик е нахлул мощно в баровската къща на семейството в полите на Витоша. Светлана, съпругът ѝ Християн, както и едногодишният им син Добромир са изкарали COVID-19, като най-тежко вирусът е преминал при бизнесмена.

Откакто страната е в пандемия, цялото семейство Гущерови рязко редуцира публичните си изяви, както и любимите на бившата плеймейтка и настояща бизнесдама пътешествия. И докато допреди вирусът да се установи в България, семейството обикаляше Европа и почти цяло лято прекарваше в съседна Гърция, то миналото и това лято парашутът се отвори за Светлана само два пъти. Съпругът ѝ я пусна на море заради децата и то в изключително стерилна среда – в баровския 5-звезден ризорт край Обзор, където цените не са за обикновените българи.

С днешна дата обаче, ето, че любителката на луксозните пътувания Гущерова излезе на далавера от изкарания коронавирус. Тя вече е с антитела и със зелен сертификат. Светлана побърза да се възползва от документа, даващ ѝ право да пътува по света и хукна на първия самолет, за да навакса пропуснатото.

Previous post Ежедневният оргазъм – път към повишение в работата
Next post Внезапна промяна: Мегз си отряза косата, има ли нов мъж?