Светлана Гущерова обяви война на свекъра си

Светлана Гущерова поведе студена война със свекъра си Добромир Гущеров. Тунингованата красавица, която преди 3 години стана майка за първи път, отказва да нарича дъщеря си с пълното ѝ име Анелия-Добромира. Пенсионираната плеймейтка настоява към детето ѝ да се обръщат само с името Анелия.

Кадрите от последния рожден ден на дъщерята на Гущерови също доказват това. Родителите затрупаха детето с подаръци, невероятна украса и торта, но на сладкото празнично изкушение, както и на декора беше изписано само името Анелия, но не и Добромира.

За да се подмаже на свекъра и свекървата, пенсионираната плеймейтка кръсти дъщеря си си с кичозното Анелия-Добромира, година и половина по-късно Светлана роди отново и кръсти и сина си с името Добромир. Дори и това не успя да умилостиви бившия червен депутат Добромир Гущеров, който не се интересува от родните си внучета, защото не харесва снаха си, пише Лупа.

Милионерът е виждал само веднъж малката Анелия-Добромира, когато беше на няколко месеца. Гущеров старши приема като родна доведената си внучка, която се казва Диана. Именно на нея е преписал част от имотите си дядото Добромир. Не така топла е връзката му със снахата Светлана Василева – бивша Гонзовица.

Той никак не одобрява плеймейтката и избора на единствения си син. Милионерът дори не се появи на сватбата на пенсионираната корица на „Плейбой“ и чадото си, а малко по-късно ги изгони и от палата си в „Бояна”, който продаде.

Бившият депутат гледа като писано яйце втората си жена Диана, дъщеря ѝ Мартина Руменова и малката Диана, а не се интересува от единствения си син, Светлана и децата им. Именно това накарало бившата любовница на Георги Иванов-Гонзо да обяви война на свекъра си и да не зачита цялото име на детето, а да я нарича само Анелия.

Анорексичната блондинка решила, че това е начинът да засегне дядото. Проверка на изданието показа, че на миналите рождени дни на детето на тортите и украсата са се мъдрели и двете имена на малкото момиченце.

Previous post Топлата връзка на Лили Иванова с Путин
Next post Дара издава пълен с хитове първи албум „Родена такава“